BOKA
Agenda

Bij BOKA organiseren we maandelijks verschillende evenementen rondom kunst, muziek en lekker eten.

In onze agenda vindt je de evenementen voor de komende tijd. Van jazzmuziek tot bierproeven, je vindt vast een leuk dagje uit!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Expositie Imogen van Oordt, Malu Bekker en Nina Lanke

juni 15. 13:00 - juni 22. 13:00

De vrouw door drie verschillende kunstenaars

Imogen van Oordt combineert sensitiviteit met kracht in haar unieke vrouwelijke kunstwerken. Haar belangrijkste inspiratiebron is de sublieme vrouwelijke energie: vrouwen verbonden door schoonheid, kracht en de ziel. De kunstenares is ervan overtuigd dat er een onvoorwaardelijke band tussen hen is. In haar expositie ‘Inseparable’ wil ze deze onafscheidelijke connectie tussen vrouwen over de wereld verbeelden. Deze kunstwerken nemen je mee op een wereldwijd avontuur.

Malu Bekker is een 21 jarige illustrator/animator. Naast (experimentele) portretten maak ze schilderingen, illustraties en animaties. Ondertussen is haar werk uitgegroeid tot een divers portfolio waar de nadruk ligt op verhalen delen die je bij je gevoel pakken, interesse opwekken en je laten lachen. Elk verhaal probeert ze uniek te maken door te experimenteren met materialen en technieken. Malu laat zich inspireren door personen, omgevingen en onderwerpen. Hiermee gaat ze op zoek naar de stijl en vertelling die het beste aansluit bij de boodschap. De interesses van Malu liggen in de breedste zin van het creatieve veld, maar haar focus gaat naar (muur)schilderingen, korte verhalende animaties en illustraties.

De illustraties van Female Voices NL tonen vrouwen die met hun verhaal andere vrouwen inspireren en motiveren. Illustrator Nina Lanke heeft de verhalen op het platform Female Voices NL, geschreven door journaliste Renske de Haan, een beeld gegeven. Met deze expositie wil Female Voices NL de vrouwen bedanken voor hun moed, doorzettingsvermogen en voor het delen van hun verhaal.

Gegevens

Begin:
juni 15. 13:00
Einde:
juni 22. 13:00

Locatie

BOKA
Oude kraan 20
Arnhem, Gelderland 6811 LJ
+ Google Maps