BOKA
Agenda

Bij BOKA organiseren we maandelijks verschillende evenementen rondom kunst, muziek en lekker eten.

In onze agenda vindt je de evenementen voor de komende tijd. Van jazzmuziek tot bierproeven, je vindt vast een leuk dagje uit!


Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Female Voices

15 juni 2019. 13:00 - 17:00

Laat je inspireren met verhalen van vrouwelijke ondernemers en coaches op 15 juni bij BOKA Arnhem tijdens het evenement Female Voices – Launch of ‘Stories to inspire’. Ontmoet anderen, ontdek jezelf, ga naar huis met een nieuwe outfit van de kledingswap, en geniet van mooie kunstwerken in de expositie.

Delen, duurzaamheid, verhalen en de lancering van ‘Stories to inspire’ zijn de thema’s van deze dag. Vrouwelijke ondernemers en coaches vertellen je hun verhaal. Naast de lezingen is er gelegenheid om te netwerken en al je vragen te stellen aan de sprekers.

Deze dag zal de expositie van Nina Lanke, Imogen van Oordt en Malu Bekker ook geopend worden. Deze is na 15 juni een maand lang te zien. In de kunstwerken staan verhalen en de vrouw centraal.

In het teken van het Fashion & Design Festival Arnhem delen wij niet alleen onze verhalen, maar ook onze kleding tijdens de kledingswap.

Female Voices NL
Renske de Haan: “Ik startte een jaar geleden met Femalevoices_nl, onderdeel van #FemaleVoicesoftheWorld. Een platform waar ik verhalen van vrouwen deel om anderen te inspireren en te motiveren. Dit initiatief is opgericht door Dashni Morad. Na een coachingsessie werd voor mij duidelijker waarom ik hier in eerste instantie mee ben begonnen. In een aantal weken ging ik aan de slag met mijn verhaal. Wil jij weten waarom het mij zo drijft en mijn nieuwe plan horen? 15 juni vertel ik het op mijn evenement evenement Female Voices – Launch of ‘Stories to inspire’.”

Programma
– Opening Lancering ‘Stories to inspire’
– Lezing Emmy Stelling van Vrouw en essentie
– Lezing Linda Sardjoe Coaching
– Kledingswap
– Lezing Topvrouwen
– Netwerk, expositie

Meenemen
– 2 kledingstuks voor de kledingswap
– Tip voor een andere ondernemende vrouw (informatie volgt op de dag zelf)

Locatie

BOKA
Oude kraan 20
Arnhem, Gelderland 6811 LJ
+ Google Maps